Om LM HR & kontakt

lmr seng BSC blogFor et par år siden kiggede en af mine kollegaer på mine initialer og spurgte: “LMHR, står det for Lotte Marie Human Resources?”

LMHR, står for Lotte Marie Hulvej Roesgaard, men det står også for Lotte Marie HR. Fra jeg fik mit første job som 14 årig, har jeg arbejdet med service, de sidste 10 år med HR i en servicevirksomhed, som HR-chef. Desuden har jeg gæsteundervist i værtskab, ledelse og HR på serviceøkonomuddannelsen på Cphbusiness, Cold College,  hotelmanagement uddannelsen på Tietgenskolen og hotel- og restaurantbranchens talentuddannelse på CBS.

Jeg har fungeret som coach & mentor for et stort antal talenter og ledere samt undervist på forskellige workshops indenfor værtskab, ledelse, forandringsledelse, teamudvikling med mere.

Bloggen her er en samling af svar, på mange af de spørgsmål, jeg har fået fra medarbejdere og ledere gennem årene. Bloggen er et udtryk for mine private tanker om HR og service. Hvad jeg skriver her står for egen regning og er ikke et udtryk for andres holdning end min.

Har du spørgsmål eller emner, du ønsker, jeg tager op her på bloggen, så kontakt mig på lmhr.net@gmail.com

Du bør altid tjekke juridiske spørgsmål med en jurist eller din fagforening, da der kan være nuancer og omstændigheder, jeg ikke har taget højde for i mine indlæg eller reglerne kan være ændret siden indlægget er skrevet. Jeg påtager mig derfor ikke noget juridisk ansvar for eventuelle fejl. 

 

 

<!–TradeDoubler site verification 2522189 –>

Reklamer

2 thoughts on “Om LM HR & kontakt

 1. Jeg takker for du tager dig tid til at blogge om HR. Jeg har selv lige valgt en af mine specialer som HR, og valg netop min kandidat udfra udbudet om HR specialisering. Jeg er blevet beskæftiget i nu, at det var det helt rigtige valg, efter at have været meget i tvivl. Det er virkelig spændende læsning med dine tanker og arbejdsopgaver om HR feltet. HR er jo så stort og så forskelligt fra virksomhed til virksomhed. Er der nogle størrelser/typer af virksomheder jeg skal gå efter, hvis jeg skal søge praktikplads i HR feltet?

  Like

  • Kære Malene
   Mange tak for du følger med, det værdsætter jeg.

   Det kommer lidt an på hvad du vil med din praktik. MIn indtryk er at du får lov til at løse flere forskelligartede opgaver hvis du kommer i praktik et mindre sted. Et større sted har tilgengæld den fordel at det kan lyde mere imponerende i CV’et efterfølgende, selvom opholdet måske ikke har været lige så bredt.

   Selv ville jeg prioritere at komme i praktik et sted hvor jeg får mulighed for at prøve mest muligt og ikke bare sidde med et bestemt projekt hele tiden.

   Jeg skal nok inden så længe lave et indlæg omkring praktik som måske kan hjælpe dig lidt mere på vej.

   Held og lykke med at finde en god praktikplads.
   Mange hilsner Lotte Marie

   Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s