Hvor mange timer får jeg løn for når vi skifter til vintertid?

Jeg er blevet spurgt om hvor mange timer man egentlig får løn for når vi skifter fra sommertid til vintertid.

Nu ved jeg ikke hvordan det er inden for andre overenskomster end HORESTA-3F overenskomsten, men der er reglerne som følger. Hvis du er på arbejder får du løn for den ekstra time, der kommer kl. 03 om natten når uret sættes en time tilbage. Det er sådan set fair nok, for man har jo reelt set også arbejdet. Dog får man ikke overtidsbetaling for den ekstra time.

Anderledes attraktivt er det at arbejde, når vi skifter til sommertid og uret sættes en time frem kl. 02 om natten og døgnet dermed vinder en time som skal udbetales som løn. Med andre ord en ekstra løntime lige ned i lommen. Så hvis du arbejder nat, så skynd dig allerede nu at melde dig til at arbejde  lørdag d. 28. marts

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s