Du får aldrig bedre tid end på søndag

Er du en af dem der skal have sat dig ind i “det der med pension” når du en gang får tid? Hvis svaret er ja, så har du tid på søndag. Du er nemlig ikke alene med at skubbe “det der med pension” foran dig, det er I rigtig mange der gør.

Derfor tilbyder mange pensionselskaber at tage dig på ordet og hjælpe dig, når du en gang får tid. På søndag får vi nemlig alle sammen en time ekstra foræret fordi vi sætter uret en time tilbage til vintertid.

25 pensionsselskaber holder derfor telefonerne åbne mellem 11 og 14 på søndag, så du kan få svar på dine spørgsmål. Tjek hvor du har din pension på  pensionsinfo.dk inden du ringer og læs mere om arrangementet på pensionsdagen.dk 

Har du flere undskyldninger for ikke at få styr på “det der med pension”?

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s