Sæt en Barcardi Breezer ind på din pensionsopsparing

Jeg var 30 år før jeg kunne begynde at spare op til pension. Uanset hvordan jeg vendte og drejede det, så var det bare svært at prioritere pension når på SU. Sjovt nok havde jeg altid råd til et par øl i fredagsbaren eller en fadøl nede i byen.

Sådan tror jeg, det er for de fleste unge mennesker. Fadøllen vinder over pensionen. Derfor bad jeg Morten Gass fra Pension Danmark regne ud, hvor meget pension jeg egentlig ville have haft, hvis jeg havde sat en halvtredser ind på pensionsopsparingen om ugen, fra jeg var 20 til jeg kan gå på pension som 70 årig. En halvtredser er ca. prisen på en stor fadøl eller en Bacardi Breezer købt på en bar.

50 kr om ugen er 200,- kr om måneden og med en meget forsigtig rente på 1,75% så bliver det til…hold nu fast… 191.000,- kr når pensionen hæves som 70 årig.

191.000,- kr

Det der rentes rente er altså for vildt.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s