Hjælper du dine kunder med at kysse?

Hvis bare alle ville have det samme. Eller der var rigeligt med medarbejdere og god tid, SÅ var det ingen sag at yde en god service og et godt værtskab. Virkeligheden er desværre bare sådan, at folk ikke vil behandles ens og der er sjældent tid nok.

Hvad gør man så, når man gerne vil give sine gæster en følelse af, at de er velkomne og der er tænkt på dem? Man starter med at tænke som en gæst.

Når den forretningsrejsende kommer ind på sit værelse og sætter sine ting, så går tankerne med stor sandsynlighed til dem derhjemme. Feriegæsten øjner en mulighed for at sende en wish-you-where-here hilsen til vennerne på Facebook. Og hvad kan man så gøre som hotel for at hjælpe sine gæster med det?

Før sommerferien tjekkede min mand ind på Hotel Pol & Grace i Barcelona og sendte straks et stort kys hjem fra Barcelona. Hvorfor? Jo for hotellet gjorde det let for ham.
Hotel Barceona, kiss, værtskab

Jeg ved ikke med jer, men jeg føler mig allerede velkommen. Jeg har sat 10 point ind på min mands pluskonto og jeg føler mig savnet og elsket. Det er da meget godt klaret af et hotel, jeg aldrig har været på.

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s