Drømmer du om at læse på et Ivy league universitet?

Har du lyst til at læse på et af verdens mest anerkendte universiteter som f.eks. Harvard, Staford, Princeton, University of Edinburgh eller et helt andet sted, så har du chancen nu. Det er både nemt og gratis og du kan gøre det hjemme fra din sofa. Du skal bare have en internetadgang, en PC og højtalere og så er du i gang.

Med Massive Online Open Course (MOOC) får du nemlig gratis adgang til at følge forskellige online uddannelsesforløb fra universiteter i hele verden. Vær opmærksom på at nogen kurser er på andre sprog end engelsk.

Udbuddet er bredt og spænder over alt fra sociologi til kryptering fra neuroscience til Creative Problem Solving and Decision Making. Vær opmærksom på at udbuddet hele tiden skifter så det er med at hoppe på når det kursus du er interesseret i udbydes. Meld dig eventuelt på deres mailingliste så du får besked når der kommer nyt.

Når du har gennemført kurset kan du downloade et certifikat. I nogen tilfælde kan der være tale om et mindre gebyr for at få certifikatet.

Måske skal du snuppe et gratis kursus i din sommerferie?

Billedet er lånt fra MOOCs kursus i Creative Problem Solving and Decision Making

Reklamer

One thought on “Drømmer du om at læse på et Ivy league universitet?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s