Kom på en gratis tur på det blå ocean

Sommeren er over os og dermed også sommerferien. Hvis du er en af dem, der har tænkt på at bruge ferien til at blive klogere, så er der masser af gode fagbøger at hente hos Lederne ganske gratis.

Hver uge hen over sommeren stiller de en fagbog gratis til rådighed på hjemmesiden lige til at downloade. Du skal blot huske at svare på om du er medlem hos Lederne og om du vil anbefale andre at blive medlem.

I denne uge kan du fornøje dig med “Effektiv Blue Ocean Strategi” af Jørgen Lægaard, der er lektor ved Handelshøjskolen i Aarhus. Kort fortalt handler Blue Ocean strategi om at finde det blå hav, hvor din virksomhed ikke har konkurrence frem for at gå under på det blodrøde hav, hvor ens produkter slås på pris.

Ud over ugens bog er der også et bredt udvalg af bøger om HR, coaching, ledelse og organisation til gratis download. Så kan det næsten ikke blive lettere at udvide horisonten fra drømmesengen i vandkanten.

Rigtig god ferie og læselyst.

Billedet er taget af Samuiblue og er fra freedigitalphotos.net

Reklamer

2 thoughts on “Kom på en gratis tur på det blå ocean

  1. Hej Lotte
    Har lige fundet din blog 🙂 Spændende læsning! Og tak for tippet med gratis downloads – har allerede fundet mig et par og hentet dem ned. Rigtig god sommer! Kh Linnea

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s