Det lille ekstra

I servicebranchen taler vi ofte om “det lille ekstra”. Det kan være Matasekspedienten, der spørger om du har vatrondeller, når du køber neglelakfjerner. Noget der både er en service og et forsøg på mersalg. Eller det kan være tjeneren, der kommer med en tallerken vand til din hund på en varm sommerdag. 

“Det lille ekstra” kan være rigtig mange ting. Hos Føtex Food på Østerbrogade er det gratis luft til din cykel uanset om du er kunde eller ej. Min cykel og jeg siger mange tak og cykler glade ud i den danske sommer.

Hvor har du sidst oplevet “det lille ekstra”?

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s