Work life balance går begge veje

Work life balance er et af de udtryk, der ofte er oppe at vende i forbindelse med vores arbejdsliv. Det handler om at skabe en balance mellem arbejde og fritid, så vi ikke er slidt op når vi kommer hjem.

Mit indtryk er, at rigtig mange virksomheder, gør deres del for at skabe work life balance: sund mad i kantinen, fleksibilitet i forhold til hvornår man møder ind og ud samt skabe en kultur, der ikke forventer, der arbejdes døgnet rundt.

Men hvor gode er vi medarbejdere til at overholde vores del af balancen?

Jeg hører af og til kolleger sige “vi har haft så travlt i weekenden, at det er helt rart at komme på arbejde”. Gad vide hvor frisk sådan en medarbejder er?

Det forventes, at virksomheden tager et ansvar, for at medarbejderne stadig har energi tilbage efter fyraften. Men det må gå begge veje. Når vi som medarbejdere har solgt vores arbejdskraft, så har vi da også et ansvar for at bruge noget af vores  fritid til at sikre vi er friske når vi går på arbejde.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s